„ Суштината не е во тоа колку даваме, туку колку љубов вложуваме во тоа што го даваме. “ - Мајка Тереза

Хуманоста не се кажува, туку се покажува и докажува, таа не се импровизира, туку реално, искрено и од срце се применува.Таа е врвна вредност на пиедесталот на вредности и морални норми на оние луѓе кои искрено и недвосмислено умеат и сакаат да подадат рака на секому кому таа му е потребна.

Што е Donacii.org

Donacii.org претставува непрофитабилна организација која овозможува на брз и лесен начин да им се помогне на оние кои што помошта им е неопходна.

Оваа платформа е достапна за сите и во секое време без дополнителни дозволи и барања. Единствено е потребна вашата желба и ангажираност да ја подарите помошта безусловно. Тоа ќе придонесе нови насмевки на нечие лице.

...

Најави Се

Вашата иницијатива лесно спроведете ја во пракса и започнете го вашиот хуманитарен акт.

...

Сподели

На едноставен начин споделете хуманост за која некој ќе ви биде бескрајно благодарен.

...

Помогни

Помогни, чувствувај се како херој. Вашата помош е нечија последна надеж.

Активни Апели

...

Да го пpoмениме ayтиcтичниот cвет на малиот Дejaн од Пpилеп

Донирај
Објавено на 2021-01-20 18:20:08
...

Помош за Васко Јошески

Донирај
Објавено на 2020-12-21 11:46:48
...

Заедно за Игор

Донирај
Објавено на 2020-10-13 17:00:52

“Хуманоста не е одлика на луѓето сиромашни по дух”

“Душата која великодушно дава и самата ќе биде добро нахранета”

“Секоја донација претставува мал чекор, но голема промена”

Донирај Сега

Помогни нечиј живот да биде спасен