Активни Апели

...

Помогнете ѝ на Мери да го врати својот чекор

Донирај
Објавено на 2020-07-30 08:19:22
...

Потребна е помош за Маја

Донирај
Објавено на 2020-06-04 20:36:02
...

Потребна е помош за Кире!!!

Донирај
Објавено на 2020-03-27 10:57:00
...

Апел за помош за Соња Маневска

Донирај
Објавено на 2020-03-05 20:33:14
...

АПЕЛ ЗА ПОМОШ ЗА ДИЈАНА ПОПОВА

Донирај
Објавено на 2020-02-24 18:01:15
...

Потребна е помош за малиот Матеј Алексовски од Прилеп

Донирај
Објавено на 2020-02-21 14:59:46
...

Потребна е помош за Цена Димкоска

Донирај
Објавено на 2020-02-11 21:33:21
...

Потребна е помош за малата Љупка

Донирај
Објавено на 2020-02-04 16:10:25
...

Потребна е помош за Лидија Ристевска

Донирај
Објавено на 2020-01-30 18:49:46