АПЕЛ ЗА ПОМОШ ЗА ДИЈАНА ПОПОВА

Објавено на 2020-02-24 18:01:15

Информации

Жиро Сметка
300007034438484

Опис

Дијана Попова од Скопје е самохрана мајка која има две дечиња. Моментално се наоѓа во тешка финансиска состојба, нема доволно средства да ја плати киријата од 4000денари, но тука е и струјата која поради ладното време изнесува 6000 денари. Работи како хигиеничарка во влез и зема само 8000денари. За храна, месечно и помага црквата Св. Спас, но тоа не е трајно решение. Да и помогнеме на Дијана да ги преброди овие тешки мигови! НАШЕТО МАЛКУ ЗА НЕА БИ ЗНАЧЕЛО МНОГУ!!! 🙏🏽❤ Контакт број: 077/863-737 - Дијана