Апел за помош за Соња Маневска

Објавено на 2020-03-05 20:33:14

Информации

Жиро Сметка
200003554502718

Опис

Потребна е помош за Соња Маневска, од Битола која боледува од тешка болест заболување на моторен неврон- АЛС (Амиотрофична Латерална Склероза) Тоа е сушење на мускулите кое не му овозможува нормално движење и има отежнато голтање. Состојбата секој ден станува полоша.Моментално двете нозе и откажуваат. За болеста да не продолжува понатаму потребно е лекување во Бугарија кое изнесува 8.000 евра. Секоја ваша помош може да биде од корист. Бидете хумани и да и помогнеме да застане повторно на нозе !!! Kонтакт:075/546-269