Да го пpoмениме ayтиcтичниот cвет на малиот Дejaн од Пpилеп

Објавено на 2021-01-20 18:20:08

Информации

Телефон за донација (Tелеком)

143153

Телефон за донација (А1)
143489

Опис

Maлиот Дејан Најдоски од Прилеп кој има аутизам, досега успешно помина четири третмани со матични клетки во болницата во Турција.Сумата која беше потребна за негово лекување изнесуваше огромни 54.000 евра. Со помош на сите хумани граѓани, преку хуманитарни концерти и низа настани, Дејан навреме стигнуваше до третман во Турција и досега четири пати се радуваме на вестите околу подобрување на неговото здравје. Сумата која беше потребна за негово лекување изнесуваше огромни 54.000 евра. Со помош на сите хумани граѓани, преку хуманитарни концерти и низа настани, Дејан навреме стигнуваше до третман во Турција и досега четири пати се радуваме на вестите околу подобрување на неговото здравје. За малото ангелче од Прилеп неопходни се уште два третмани со матични клетки, а сумата која е неопходна за тоа е 14.000 евра. Сите кои сакаат малиот Дејан да има нормално детство како сите негови врсници, можат да донираат по 100 денари на наведените телефонски броеви.