Да му помогнеме на малото ангелче Влатче

Објавено на 2020-01-19 22:48:38

Информации

Телефон за донација (Tелеком)

143123

Телефон за донација (А1)
143465
Жиро Сметка
300031000004317

Опис

Тригодишниот Владимир Грчев од Струмица има потреба од наша помош! Боледува од целебрална парализа и неговите родители треба да го однесат на третмани и рехалибитација во Турција во една од клиниките. Комерцијална банка: 300031000004317 Sparkasse Банка – 250008000810856 Телефон за донација: (ТЕЛЕКОМ) 143 123 (А1-ВИП) 143 465 За сите хумани луѓе од странство: Viktorija Grcheva IBAN: MK07250082220151433 SWIFT: INSBMK22 Нашето малку - некому значи многу! Да му помогнеме на Влатче ♡♡♡