Да помогнеме Лидија да успее до крај!!!

Објавено на 2020-01-15 10:07:24

Информации

Телефон за донација (Tелеком)

143 121

Телефон за донација (А1)
143 474
Жиро Сметка
500600016598443 Стопанска Банка АД Битола

Опис

Лидија Ристевска се врати од Русија и се чувствува среќно и безбедно, бидејќи по долго време почна да чувствува и да движи одредени делови од телото.Таа успешнпо го помина првиот дел на трансплантацијата на матични клетки, а вториот треба да се изведе во септември следната година. Понатамошно лекување и напорна рехабилитација од три месеци ќе ја продолжи во Неуромедик во Ниш, Србија. Потребни се 7000 евра за наредниот месец да замине во Ниш