Емилија Христовска Костовска

Објавено на 2020-01-22 08:33:35

Информации

Телефон за донација (Tелеком)

143 120

Телефон за донација (А1)
143 485
Жиро Сметка
200002731961148 Стопанска банка

Опис

Драги пријатели, Емилија Х.Костовска, од Скопје имаа 38 години и боледува од " "дилатациона кардиомиопатија ".Со други зборови нејзиното срце е болно и слабо и единствен начин да го продолжи нејзиниот живот е да се направи трансплатација на срце.Поради тоа потребни се предтрансплатациски испитувања ,кои се прифатени во КБЦ Загреб на 6 ти февруари,но чинат 5400евра кои за жал поради влошената здравствена состојба и предходните многубројни лекувања не е во состојба да ги обезбеди.Овие испитувања и носат надеж и можност за трансплатација на срце и продолжување на нејзиниот живот. Вашата помош ќ еи значи огромна поддршка во битката за живот. За сите хумани лица, БРОЈ ЗА ДОНАЦИЈА : ЗА VIP: 143 485 За Телеком : 143 120 Трансакциска сметка : 200002731961148 Стопанска банка SWIFT : STOBMK2X IBAN : MK07200003387434186 Ви благодариме од се срце