Заедно за Игор

Објавено на 2020-10-13 17:00:52

Информации

Телефон за донација (Tелеком)

143-161

Телефон за донација (А1)
143-479

Опис

СПОДЕЛЕТЕ! Почитувани, доколку сакате да донирате за Igor Parmakovski, можете на следните начини: За корисници во Р. Македонија: - Корисници на А1: 143-479 - Корисници на Телеком: 143-161 Помогнете ни да го спасиме животот на Игор