Потребна е помош за Јасемин

Објавено на 2020-01-28 21:28:44

Информации

Жиро Сметка
290500018533234

Опис

Потребна е финансиска помош за Јасемин и нејзината ќеркичка која што има 3 години. Нажалост 25-годишната девојка остана на улица, плаќаше кирија од 9000денари, но поради тоа што не е на работа, неможеше да продолжи и ја избркаа. Во моментов се наоѓа кај братучеда, која што може да ја задржи уште неколку дена поради тоа што малечката е болна. Доколу има некој да понуди стан до 3000/4000денари, Ве замолувам да и излеземе во пресрет. Се работи за доста млада особа која е отфрлена од родителите поради тоа што роди. Нажалост. Не сите го имаме ставот дека краток ни е животот и треба да се сакаме и почитуваме, зошто не знаеме каде е крајот. Да и помогнеме на младата Јасемин од Битола, да ја преброди оваа финансиска криза. Нашето малку некому значи многу !!! 🙏🏽❤ Контакт:076/626-619 Жиро сметка: 290500018533234 ТТК Банка - Ријана Аземовска