Потребна е помош за Дејан Наумовски

Објавено на 2020-01-27 07:36:40

Информации

Телефон за донација (Tелеком)

070 143-122

Телефон за донација (А1)
143-468

Опис

Дејан Наумовски има 26 години и боледува од тумор на Тимус жлездата. Тој подлежи на третман во болница во Турција, но сумата за неговото лекување е многу висока, изнесува 20500 евра, а семејството не може само да ја подмири. Донациски број за донации од мрежата на А1: 143-468 Донациски број за донации од мрежата на Телеком: 070 143-122 НАШЕТО МАЛКУ НЕКОМУ ЗНАЧИ МНОГУ! 🙏🏽❤