Потребна е помош за Кире!!!

Објавено на 2020-03-27 10:57:00

Информации

Телефон за донација (Tелеком)

143 137

Жиро Сметка
200002707342354 на име Митра Анѓелевска

Опис

Кире Анѓелевски од Битола боледува од амиотрофична литерална склероза. За лекување со матични клетки во Русија му се потребни 22000 евра. Да бидеме хумани и да му помогнеме на кире да продолжи со својот живот. Средства може да донирате на жиро сметка 200002707342354 на име Митра Анѓелевска