Потребна е помош за Лидија Ристевска

Објавено на 2020-01-30 18:49:46

Информации

Телефон за донација (Tелеком)

143121

Телефон за донација (А1)
143474
Жиро Сметка
500600016598443

Опис

Лидија Ристевска се врати од Русија после првиот третман за трансплантација на матични клетки, а вториот треба да се изврши во септември. Моментално е на рехабилитација во " НЕУРОМЕДИК" во Ниш, каде што треба да остани три месеци. Потребни се 7000 евра за нејзино натамошно лекување. ДА И ПОМОГНЕМЕ НА ЛИДИЈА! НАШЕТО МАЛКУ ЗА НЕКОГО ЗНАЧИ МНОГУ 🙏🏽❤ Броеви за донација: Телеком - 143 121 А1 - 143 474 Жиро сметка : 500600016598443 Стопанска банка АД Битола; Stopanska Banka AD Bitola IBAN : MK07500080003654013 SWIFT CODE: STBBMK22