Потребна е помош за Маја

Објавено на 2020-06-04 20:36:02

Информации

Телефон за донација (Tелеком)

070143117

Опис

Да ја покажеме нашата хуманост повторно на дело, и да донираме за Маја самохрана мајка на три малолетни деца. Ние можеме да помогнеме да ги преброди проблемите за да продолжи да живее и да се грижи за своите дечиња на кои им е единствена потпора. На донацискиот број 070 143117 За корисниците на телеком можете да донирате 100 денари и со тоа да и помогнеме на Маја. Кај Маја е дијагностицирана аденомиоза и потребно е веднаш да се направи хистеректомија. Немајќи избор и чекајќи државно да се оперира, каде поради ситуацијата со корона вирусот се е стопирано, Маја одлучува да ја побара вашата помош и да се оперира приватно. За операцијата потребно е да се обезбедат финансиски средства од околу 2.000 евра. АПЕЛИРАМЕ на вашата хуманост, да се ставиме на местото на нејзините дечиња кои ја имаат само Маја и да направиме да имаат безгрижно детство. Биди хуман, донирај и спаси живот! Нашето малку некому значи многу ❤