Потребна е помош за Цена Димкоска

Објавено на 2020-02-11 21:33:21

Информации

Телефон за донација (Tелеком)

143124

Телефон за донација (А1)
143469
Жиро Сметка
200002759263738

Опис

Цена Димкоска ома опструктивна белодробна болест и хронична респираторна слабост, поради животозагрозувачка состојба во која се наоѓа, семејството одлучува да ја смести на Интензивна нега во Систина каде што е направен оперативен зафат и таа сеуште се наоѓа таму. Иако е во малку подобра состојба, не е во можност самостојно да дише, затоа што е потребно да се набави апарат за дишење во домашни услови. Семејството не е во можност да го покрие болничкото лекување и набавката на апратот, за таа цел потребни се околу 30.000 евра. ДА И ПОМОМОГНЕМЕ НА ЦЕНА. НАШЕТО МАЛКУ ЗА НЕКОГО ЗНАЧИ МНОГУ! 🙏🏽❤ Број за донации А1- 143 469 Број за донации Телеком - 143 124 Стопанска банка АД Скопје Жиро сметка: 200002759263738