Потребна е помош за лекување на малата Љупка Велјановска од Битола

Објавено на 2020-01-14 23:41:14

Информации

Жиро Сметка
200002785092704

Опис

Малата Љупка има целебрална парализа, а како последица на тоа доби и епилепсија. Најновите испитувања покажале дека се се случувало заради недостаток на кислород во мозочето. Оваа година, се отвори надеж за семејството дека со операција во Турција е можно малата да ја победи болеста. Операцијата ја плаќа државата, но се потребни само 3000 евра за да се покријат останатите предоперативни трошоци. Во името на милоста и љубовта, кои на сите ни се потребни, и кои ги добиваме само кога ги даваме, да подариме надеж, утеха и радост на ова семејство. Контакт: Клодиана Велјановска Тел: 078 300 798 Ви благодариме. 🙏🏽❤