Потребна е помош за млади родители со 8 месечно бебе

Објавено на 2020-01-17 23:42:15

Информации

Опис

8-месечно бебе заедно со своите 19-годишни мајка и татко се сместени во пуктот за бездомници на Црвениот крст во Битола. Останале без покрив на главата пред скоро 4 месеци. Наместо да мрзнат со бебе на студеното време и густата магла, тие се среќни што седат во топло.   Неопходно е храна, пелени и млеко за малечката. Ве замолувам, сите кои сте во можност, да помогнеме. Нашето малку за некого значи многу. 🙏🏽❤ Контакт: 077/621-637 - Викторија