Активни Апели

...

Да му помогнеме на малото ангелче Влатче

Донирај
Објавено на 2020-01-19 22:48:38
...

Потребна е помош за млади родители со 8 месечно бебе

Донирај
Објавено на 2020-01-17 23:42:15
...

Потребна е помош за Милан Миланов

Донирај
Објавено на 2020-01-17 10:36:05
...

Да помогнеме Лидија да успее до крај!!!

Донирај
Објавено на 2020-01-15 10:07:24
...

Потребна е помош за лекување на малата Љупка Велјановска од Битола

Донирај
Објавено на 2020-01-14 23:41:14
...

Самохран татко и неговите пет деца, премрзнати и гладни

Донирај
Објавено на 2020-01-13 00:47:34
...

Да му помогнеме на семејството Ертемоски

Донирај
Објавено на 2020-01-10 00:03:04
...

Потребна е помош за Славица Димитрова

Донирај
Објавено на 2020-01-08 14:58:42
...

Да и помогнеме на малата Анастасија

Донирај
Објавено на 2020-01-03 18:09:03