Активни Апели

...

Да му помогнеме на Ѓорѓи

Донирај
Објавено на 2019-12-30 12:47:40
...

Апел за помош на семејството Маневи од Велес

Донирај
Објавено на 2019-12-25 23:30:16
...

Потребна е помош за Владимир Грчев

Донирај
Објавено на 2019-12-25 14:45:37
...

Апел за помош на Маријана Алексовска

Донирај
Објавено на 2019-12-25 14:39:34
...

Апел за помош на Ангел Јакимовски

Донирај
Објавено на 2019-12-25 14:37:13